namnbrickor
och
namnskyltar

namnbrickor
och
namnskyltar

Representera ditt företag med välgjorda brickor från Svenska Dekor

Namnskyltar i fina material som metall, robust plast eller trä till ett fast lågt pris. Passar för hotell, konferens, butik, evenemang, mässor och i vården.

  1. Välj modell och ange namn och eventuell titel. Önskas en logga på skylten så bifogas denna till beställningen.
  2. Du erhåller ett digitalt korrektur med ett designförslag. Vill du ändra i designen så löser vi det.
  3. När du godkänt korrekturet så tillverkar vi namnbrickorna och skickar dom till angiven adress.

Repeat order är ännu enklare

Vi sparar din design för framtida beställningar. Du kan beställa enstaka brickor med snabb leverans.


Namnskyltar med volymrabatt

Brickorna blir billigare vid beställning av ett större antal så det kan löna sig att beställa två eller fler av vardera namn ifall de används frekvent.


Namnbrickor i metall och andra utvalda material

Namnskyltar måste vara tåliga då de används dagligen. Våra namnbrickor tillverkas i utvalda material av hög kvalitet och med snygg design.

Du kan välja mellan namnskyltar i metall som aluminium eller mässing, trä eller tålig plast som ger dig möjlighet att fritt välja färgsättning.


Namnbricka gravyr

Våra namnbrickor går att få både med tryck och med gravyr. Även om våra tryckta namnskyltar håller mycket hög kvalitet så är det många som tycker om den extra trygghet det ger att gravera in namnet. Det är exempelvis svårare att plagiera en graverad skylt, vilket kan vara viktigt inom vissa verksamheter.


Garanterat hög kvalitet

Vi har en mycket låg felprocent i våra leveranser och dubbelcheckar allt innan vi skickar din beställning. Har vi ändå missat något i din order så rättar vi till det snabbt. Du har 100% nöjd-kundgaranti när du beställer namnskyltar av oss.


Våra modeller av namnbrickor

Se aktuellt produktblad för olika modeller och priser. Kontakta oss för att få mer information eller skicka en förfrågan längst ner på sidan.