FÖNSTERDEKOR

FÖNSTERDEKOR

Med självhäftande vinylfolier producerar vi olika typer av fönsterdekor till företag. Det kan handla om logotyper, fönstermarkeringar, informativ text, insynsskydd och inredning. Vi anpassar fönsterdekoren utifrån skisser och önskemål, med valfri utformning.


Sätt färg på butiksfönstret

Det kan handla om Fönsterdekaler gör ditt butiksfönster intressantare och ger samtidigt butiken större exponering. Förutom själva företagsnamnet, öppettider och så vidare kan dekaler användas för tillfälliga kampanjer, som dekoration eller bara för att sprida glädjande budskap för att liva upp omgivningen. Bra dekaler flyttar fokus till ditt butiksfönster, väcker nyfikenhet och lockar in folk i butiken. I kombination med spännande skyltning gör de ditt butiksfönster till en yta dit man söker blicken och som får människor att stanna till.


Insynsskydd och inredning för kontor

Skapa trevliga atmosfärer på arbetsplatsen med inredningsfolier. Squid är en självhäftande textilväv för glas som ger ett varmt och mjukt intryck. Textilmaterialet, som är transparent, finns i olika kulörer och och är ett perfekt val till kontor, hotell, retaurang och andra offentliga miljöer. Squid är ett modernt alternativ till frostvinyl och passar bra som insynsskydd till konferensrum och kontor.


Hållbar dekor för långtidsexponering

Fönsterdekaler kan tryckas för att sitta på insidan av fönstret eller på utsidan. Vid utomhusbruk rekommenderar vi att du väljer dekaler med en skyddslaminering som gör att de bättre står emot UV-ljus, fukt och hård väderlek. Vi kan skyddslaminera dina dekaler med matt eller blankt skyddslaminat, helt utifrån dina önskemål och dekalens tänkta placering.

Se även: