Bildekor

Bildekor

En bildekor ger fina möjligheter för ditt företag att synas utåt. Dekoren kan designas och produceras på en rad olika sätt och vi hjälper dig gärna med både tryck och design. Med rätt utformning får din bildekor maximal genomslagskraft till en mindre engångskostnad.


Bildekor – rullande gratisreklam

Bildekor är ett utmärkt sätt att exponera företagsnamnet eller något annat budskap för en mängd människor varje dag – helt gratis. Har företaget tjänstebilar när ni kör till och från kontoret eller när ni åker ut på kundbesök, så ska ni självklart pryda bilarna med dekaler som visar vilka ni är. Med bildekorer blir företagsnamnet synligt för hundratals, kanske tusentals andra bilförare, cyklister och andra gångtrafikanter varje dag, en exponering man definitivt inte vill vara utan.

Från oss kan du beställa dekaler som är utskurna och anpassade för det utrymme på bilen du vill nyttja. Du kan välja mellan en rad olika utförande, inklusive formskurna dekaler med samma form som trycket. Om du inte vill ha en dekal med en bakgrundsfärg utan endast själva texten eller logotypen, kan du istället välja vinyltext, mer om det nedan.


Vinyltext – dekaler utan bakgrund

Vinyltext består av flera utskurna dekaler som bildar ord, meningar och grafik utan att sitta ihop. De levereras på en film som dras bort när du sätter fast dekalen och du får även med en skrapa som underlättar appliceringen. Särskilt på bilar och på fönster är vinyltext mycket dekorativt och ger ett proffesionellt intryck.

Se även: