Prisvärt – direkt från tillverkaren

Maskinskyltar med hög kvalitet till rätt pris

Är ditt företag i behov av maskinskyltar så har ni kommit rätt. En maskinskylt hos oss går att få stansade, hålade eller tejpade enligt dina önskemål, dessutom kan dem tryckas i flerfärg. Maskinskyltar tillverkas ofta i större satser som grundplåt och graveras eller stansas efter som behov uppstår. Hållbarheten för produkten är väldigt lång och lämpar sig för industrin te.x maskin applikationer där kraven är höga på tillverkar spårning.

Varför Maskinskyltar från Svenska Dekor?

Vi på Svenska Dekor är noga med kvalitet och resultat därför använder vi endast de bästa materialen vilket gör att en maskinskylt från Svenska Dekor håller högsta kvalitet och livslängd. Våra kunder är viktiga för oss och därför lägger vi stor vikt i det personliga bemötandet. Vi ser till att du valt rätt produkt för ändamålet och säkerställer sedan en slutprodukt som du kommer känna dig nöjd med. Vi anser att leveransdagar, produktionstider etc ska hållas, därför gör vi alltid vårt yttersta för att du ska få din produkt på förväntad tid.

Kontakta oss idag och få offert på dina Maskinskyltar

Kontakta oss gärna redan idag och ta första steget mot dina nya maskinskyltar. Skicka en förfrågan till oss genom att fylla i formuläret på hemsidan alternativt ring eller maila till oss. När vi mottagit din förfrågan återkommer vi till dig med en offert så fort vi kan. Skulle vi ha några frågor angående din förfrågan så kontaktar vi dig. Vi säkerställer helt enkelt att du får offert på rätt saker baserat på dina behov och önskemål. Varmt välkommen till oss.

Vårt arbetssätt

Förfrågan

Förfrågan

Utifrån dina kriterier avseende material, storlek, antal och användningsområde föreslår vi en lösning och skickar dig en offert.

Design

Design

Skicka din logotyp eller ritning till oss för produktion. Behöver du hjälp med designen så fixar vi det. En korrektur kan mejlas till dig innan vi påbörjar din order.

Tillverkning

Tillverkning

Din order färdigställs enligt digitala underlag och korrektur. Produktionen sker i vår verkstad i Kungsbacka.

Skickas

Skickas

Produkterna packas och skickas till angiven adress. Vi skickar vanligtvis med DHL eller posten.

Varför Svenska Dekor?

Hög kvalitet

Hög kvalitet

Hög produktkvalitet och leveranssäkerhet bidrar till att vi har många återkommande kunder. Har vi missat i leveransen på något vis så rättar vi snabbt till felet. 100% nöjd kundgaranti ger dig trygghet.

Personlig service

Personlig service

Hos oss så får du en personlig service. Har du frågor kring din order eller pågående projekt så är vi bara ett mejl eller samtal bort.

Flexibla

Flexibla

Vi jobbar som det lilla företaget vi är, med stor flexibilitet och engagemang. Oavsett storlek på jobbet så gör vi vårt allra bästa för att leverera rätt produkt i tid. Inga jobb är för små och det finns möjlighet till riktigt kvicka leveranser.

Kontakta oss

    Vid förfrågan ange mått m.m. och bifoga en fil på din ritning/skiss. Godkända filformat: pdf, eps, jpg, ai, psd, dxf.
    Filer som är större än 20 mb kan skickas via www.sprend.se.