Prisvärt – direkt från tillverkaren

Dekaler


Självhäftande dekaler med otaliga användningsområden. Stort utbud med många möjligheter.

Kontakta oss

Vårt arbetssätt

Förfrågan

Förfrågan

Utifrån dina kriterier avseende material, storlek, antal och användningsområde föreslår vi en lösning och skickar dig en offert.

Design

Design

Skicka din logotyp eller ritning till oss för produktion. Behöver du hjälp med designen så fixar vi det. En korrektur kan mejlas till dig innan vi påbörjar din order.

Tillverkning

Tillverkning

Din order färdigställs enligt digitala underlag och korrektur. Produktionen sker i vår verkstad i Kungsbacka.

Skickas

Skickas

Produkterna packas och skickas till angiven adress. Vi skickar vanligtvis med DHL eller posten.

Beställ dekaler

Dekaltryck ger många möjligheter för ditt företag att synas utåt, men kan också komma till nytta inom den egna produktionen. Dekaler är lätta att variera i form, färg, storlek och budskap. Kanske behöver du dekaler med företagsnamnet för att dekorera ett butiksfönster eller företagsbilen, eller så behöver du självhäftande etiketter för uppmärkning av den egna utrustningen eller till de produkter ditt företag tillverkar.

Dekaler är enkla, moderna budskapsbärare som kan designas och tillverkas på en rad olika sätt. Vi erbjuder tillverkning av dekaler i alla former och hjälper dig gärna både med tryck och design. Med rätt utformning får dina dekaler maximal genomslagskraft till en mycket liten kostnad. Dekaler är helt enkelt otroligt kostnadseffektiv marknadsföring för både små och stora företag.

Bildekaler – rullande gratisreklam

Bildekaler är ett utmärkt sätt att exponera företagsnamnet eller något annat budskap för en mängd människor varje dag – helt gratis. Har företaget tjänstebilar när ni kör till och från kontoret eller när ni åker ut på kundbesök, så ska ni självklart pryda bilarna med dekaler som visar vilka ni är. Med en bildekal blir företagsnamnet synligt för hundratals, kanske tusentals andra bilförare, cyklister och gångtrafikanter varje dag, en exponering man definitivt inte vill vara utan.

Från oss kan du beställa dekaler som är utskurna och anpassade för det utrymme på bilen du vill utnyttja. Du kan välja mellan en rad olika utföranden, inklusive formskurna dekaler med samma form som trycket. Om du inte vill ha en dekal med en bakgrundsfärg utan endast själva texten eller logotypen, kan du i stället välja vinyltext, mer om det nedan.

Magnetdekaler som kan återanvändas

Ibland kan det förstås hända att man inte vill sätta fast en dekal permanent. Kanske leasar du en bil åt företaget och är rädd att lämna spår på lacken, eller så använder du företagsbilen även privat och vill kunna vara anonym ibland. Ett annat tillfälle kan vara då man till exempel hyrt in utrustning för en kortare period men ändå vill sätta företagsnamnet på den. Då kan magnetdekaler fungera utmärkt.

Magnetdekaler är dekaler som försetts med ett adhesiv, häftmaterial, som gör dem flyttbara. Du kan ta bort en magnetdekal från ytor som till exempel metall eller glas utan att den lämnar några spår efter sig, och utan att den förlorar sin häftförmåga. Magnetdekaler kan återanvändas flera gånger om man hanterar dem varsamt och ser till att de inte samlar damm och smuts.

Fönsterdekaler sätter färg på butiksfönstret

Fönsterdekaler gör ditt butiksfönster intressantare och ger samtidigt butiken större exponering. Förutom själva företagsnamnet, öppettider och så vidare kan dekaler användas för tillfälliga kampanjer, som dekoration eller bara för att sprida glädjande budskap för att liva upp omgivningen. Bra dekaler flyttar fokus till ditt butiksfönster, väcker nyfikenhet och lockar in folk i butiken. I kombination med spännande skyltning gör de ditt butiksfönster till en yta dit man söker blicken och som får människor att stanna till.

Fönsterdekaler kan tryckas för att sitta på insidan av fönstret eller på utsidan. Vid utomhusbruk rekommenderar vi att du väljer dekaler med en extra skyddslaminering som gör att de bättre står emot UV-ljus, fukt och hård väderlek. Vi kan skyddslaminera dina dekaler med matt eller blankt skyddslaminat och med UV-lack, helt utifrån dina önskemål och dekalens tänkta placering.

 

Dekaler

Självhäftande etiketter för uppmärkning

Har du egen utrustning i verkstaden eller på kontoret vill du kanske märka upp den, för att lättare kunna göra inventeringar och skapa struktur. Då passar det bra med enklare självhäftande etiketter. Etiketter kan tryckas på papper eller plast och förses med lämpligt adhesiv som passar underlaget. Vill du trycka serier av etiketter med unika identifieringsnummer så ordnar vi det lätt med variabeldata.

Etiketterna kan fås på ark eller på rulle, något som är smidigt när man har många mindre etiketter som ska sättas på vid samma tillfälle. Vi trycker dina etiketter på papper eller på fuktsäker vinylplast och kan anpassa oss helt efter dina önskemål om storlek och form. Vill du ha hjälp med designen har vi flera mallar att utgår ifrån, men vi kan också hjälpa dig att fram nya designförslag utifrån ditt företags grafiska profil.

Vinyltext – dekaler utan bakgrund

Vinyltext består av flera utskurna dekaler som bildar ord, meningar och grafik utan att sitta ihop. De levereras på en film som dras bort när du sätter fast dekalen och du får även med en skrapa som underlättar appliceringen. Särskilt på bilar och på fönster är vinyltext mycket dekorativt och ger ett professionellt intryck.

Skapa egendesignade dekaler

Har du en helt egen designidé till dina dekaler är det bara att du skickar den till oss så hjälper vi dig att göra en mall och att trycka upp den.  Det kan också vara så att du kommit en bit på väg men har svårt att få till det där sista som gör att dekalen ser riktigt färdig och professionell ut. Då kan vi hjälpa dig att komma fram till en färdig designlösning. Vi skickar alltid ett korrektur till dig för godkännande innan vi påbörjar tryckningen.

Högkvalitativa dekaler i alla storlekar och format

Vi tillverkar dekaler för alla sammanhang, till såväl små och stora företag och organisationer. Vi använder oss av förstklassiga material och har utrustning som gör att vi klarar även större ordrar utan problem. Hos oss är nya kunder alltid välkomna, och vårt mål är alltid att du som kund ska vara så nöjd med ditt tryck att du återkommer nästa gång du behöver hjälp.

Tillverkning och design av alla typer av dekaler

På Svenska Dekor kan vi dekaler. Oavsett om du behöver bildekaler till företagets bilar, fönsterdekaler till butiken eller någon annan typ av dekal, vinyltext eller etikett, hör av dig till oss med din förfrågan så hjälper vi ditt företag att designa och tillverka förstklassiga dekaler. Vi bistår även gärna med inspiration i form av tidigare produkter som vi designat eller tillverkat, så att du som kund får en så tydlig bild som möjligt av vad som är möjligt och vad vi har för kapacitet. Fyll i formuläret här på hemsidan, eller kontakta oss via telefon eller mail.

Kontakta oss

    Vid förfrågan ange mått m.m. och bifoga en fil på din ritning/skiss. Godkända filformat: pdf, eps, jpg, ai, psd, dxf.
    Filer som är större än 20 mb kan skickas via www.sprend.se.