Prisvärt – direkt från tillverkaren

Dekaler, etiketter & klistermärken


Kontakta oss

Självhäftande produkter med otaliga användningsområden. Stort utbud med många möjligheter.

Vi producerar måttanpassade dekaler, etiketter och klistermärken för många olika ändamål. Optimala lösningar för allt från bilar och fönster till väggar och golv. Vi hjälper dig gärna med både utformning och produktion av de självhäftande produkter som du behöver.

Dekaler som marknadsför

Addera värde till en tom yta med praktisk information eller marknadsför ditt varumärke. Det kan handla om inspirerande väggtexter, praktisk frostdekor på kontoret, uppmärkning av utrustning, vägledande golvmarkeringar, säljande butiksfönster och mycket mer.

Kontakta oss för att få mer information om vårt utbud och för att få hjälp med att ta fram passande lösningar för ditt företag.

Bildekaler som skapar uppmärksamhet

Nyttja ditt fordon som reklambärare, en mycket kostnadseffektiv marknadsföring. Dekaler kan du beställa från oss, utskurna och anpassade enligt dina önskemål. Den skurna texten levereras med bärfilm och monteras enkelt med medföljande skrapa. Företag i Kungsbacka-Göteborgsområdet kan lämna in bilen till oss för bildekor.

Vi kan hjälpa dig från början till slut med skissförslag, tillverkning och montering. Ett bra sätt att försäkra sig om ett gott slutresultat.

Magnetdekaler

Magnetdekaler är den perfekta lösningen när du behöver tillfälliga dekaler som kan återanvändas.Perfekt exempelvis till privatbilen för att tillfälligt göra den till ett reklamfordon eller på magnetiska tavlor på konferenser eller mässor.

Fönsterdekaler som syns

Våra produkter inom segmentet fönsterdekaler fungerar för såväl kortidsexponering som långtidsexponering. Vi erbjuder avtagbara kampanjdekaler, dubbelsidiga dekaler samt frostad vinyl i fin kvalitet.

Flexibilitet med en transparent etikett

Att trycka ett budskap eller en företagslogga på en transparent etikett ger dig stor flexibilitet kring var du kan placera den. På ett fönster blir den en snygg och diskret detalj och på en färgad yta kan du utnyttja bakgrunden samtidigt som du få fram ditt budskap. 

Med en transparent etikett kan du trycka upp en enda trycksak i flera kopior som kan användas i olika sammanhang. Vi trycker på UV-resistenta material som inte gulnar, så dina etiketter kommer att hålla sig snygga under lång tid framåt. Etiketterna går att få i både små och stora format så att du kan använda dem på allt från produkter där du vill ha en diskret märkning eller fordon där du vill att trycket ska synas ordentligt.

Klistermärken och etiketter med flexibla användningsområden

Hos oss kan du beställa etiketter med ändamålsenliga egenskaper. Vi trycker dom helt enligt önskemål i valfri storlek och form. Bra etikettlösningar som passar utmärkt att fästa på verktyg och utrustning. Tåliga etiketter som klarar fukt och temperaturväxlingar.

Som företagare kan du ha stor nytta av olika typer av klistermärken. Några viktiga exempel är produktinformation eller varningsetiketter. Vi har etiketter och klistermärken för all slags verksamhet. Läs även om vårt utbud inom produktmärkning.

Finish och kvalitet på våra etiketter & dekaler

Våra dekaler och etiketter produceras i vinylfolie och håller en god kvalitet i basutförande. Komplettera med ett skyddslaminat för ännu längre livslängd. Laminatet skyddar effektivt mot UV, repor och slitage. Välj mellan standardvinyl, metallic guld/silver, krom, transparent, matt/blankt.

Egenskaper

Adhesiv:                 Material:               Tillval:
Hårdhäftande      PVC-vinyl              Blankt skyddslaminat
Lätthäftande        PVC-fri vinyl         Matt skyddslaminat
Permanent           Polyester              UV-lack
Flyttbar

Vårt arbetssätt

Förfrågan

Förfrågan

Utifrån dina kriterier avseende material, storlek, antal och användningsområde föreslår vi en lösning och skickar dig en offert.

Design

Design

Skicka din logotyp eller ritning till oss för produktion. Behöver du hjälp med designen så fixar vi det. En korrektur kan mejlas till dig innan vi påbörjar din order.

Tillverkning

Tillverkning

Din order färdigställs enligt digitala underlag och korrektur. Produktionen sker i vår verkstad i Kungsbacka.

Skickas

Skickas

Produkterna packas och skickas till angiven adress. Vi skickar vanligtvis med DHL eller posten.

Varför Svenska Dekor?

Hög kvalitet

Hög kvalitet

Hög produktkvalitet och leveranssäkerhet bidrar till att vi har många återkommande kunder. Har vi missat i leveransen på något vis så rättar vi snabbt till felet. 100% nöjd kundgaranti ger dig trygghet.

Personlig service

Personlig service

Hos oss så får du en personlig service. Har du frågor kring din order eller pågående projekt så är vi bara ett mejl eller samtal bort.

Flexibla

Flexibla

Vi jobbar som det lilla företaget vi är, med stor flexibilitet och engagemang. Oavsett storlek på jobbet så gör vi vårt allra bästa för att leverera rätt produkt i tid. Inga jobb är för små och det finns möjlighet till riktigt kvicka leveranser.

Kontakta oss

    Vid förfrågan ange mått m.m. och bifoga en fil på din ritning/skiss. Godkända filformat: pdf, eps, jpg, ai, psd, dxf.
    Filer som är större än 20 mb kan skickas via www.sprend.se.