Prisvärt – direkt från tillverkaren

Beställ våra aluminiumskyltar

Aluminium är tack vare sin hållbarhet och smidighet ett av de vanligaste materialen i skyltar. Metallen används till allt från gatuskyltar och vägskyltar till butiksskyltar och fasadskyltar vid till exempel skolor och sjukhus. En skylt i aluminium ger ett proffsigt och elegant intryck vid ingången till kontoret eller butiken. Dessutom håller sig en aluminiumskylt länge, eftersom den är motståndskraftig mot väder och vind.  För en nytryckt aluminiumskylt kan du räkna med en livslängd på minst tio år.

Vi tillverkar högkvalitativa aluminiumskyltar med den design och i det utförande du önskar. Vi är vana att serva både stora och små företag och anpassar oss lätt efter just era behov. Vi har över tjugo års erfarenhet av design och tillverkning av alla typer av trycksaker och engagerar oss alltid hundra procent i våra uppdrag, oavsett storlek på beställningen.

En mångsidig och miljövänlig lättmetall

Aluminium är ett perfekt material att tillverka skyltar av, eftersom den lätt kan formas och pressas utan att det bildas sprickor. Aluminium är en lättmetall som funnits i produktion ända sedan 1800-talet och används i en lång rad produkter där låg vikt och hög slitstyrka behövs, som i till exempel läskburkar, folie, fasadplåt och till och i flygplanskroppar och båtar. Den utvinns vid nytillverkning ur jordarten bauxit.

Smältverk för aluminium finns bara på ett tiotal platser i världen, däribland Sverige. Aluminium är dyrt och omständligt att tillverka, men i gengäld är det till största delen återvinningsbart och kan återanvändas hur många gånger som helst. Vid återvinningen krävs endast 5% av den energi som går åt vid nytillverkning, så i det långa loppet är aluminium ett mycket bra val för miljön.

När ska man välja en aluminiumskylt?

Om du behöver en skylt med ditt företagsnamn, butiksnamn eller liknande som behöver sitta utomhus är en aluminiumskylt det bästa valet. Det är lätt att trycka text och bild på aluminium och ytan lackeras så att trycket skyddas, vilket ger goda förutsättningar för en lång livslängd för skylten. Det är därför som aluminium så gott som alltid används i offentligheten när man tillverkar gatuskyltar, vägskyltar och entréskyltar till sjukhus, skolor och liknande.

Om ditt företag har en uttalad miljöpolicy har du också all anledning att välja aluminium till din skylt. Vi använder oss av återvunnen aluminium som tillverkats med mycket liten miljöpåverkan och din skylt blir dessutom betydligt hållbarare än en skylt i plast eller i trä.

Till sist är aluminium också ett väldigt snyggt material som ger ett proffsigt intryck, och som verkligen visar att din verksamhet är värd att ta på allvar. En fin skylt i aluminium ser inbjudande ut, vilket lockar kunder till butiken och väcker nyfikenhet för ditt företag.

Aluminiumbrickor för märkning

Vi producerar även mindre aluminiumbrickor för märkning av olika föremål och utrustning. Brickorna stansas på samma sätt som våra större aluminiumskyltar, men går att få i mindre format för att kunna visa information utan att skylten tar upp för mycket plats.

Våra aluminiumbrickor kan även användas i andra sammanhang såsom snygga produkttaggar till kläder eller andra konsumtionsvaror. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Design och utformning

Aluminiumskyltar fästes lättast med skruvar i förborrade hål, som vi stansar åt dig. Vi kan också erbjuda en lösning med distanser för skruvarna, vilket gör att skylten kommer ut en bit från väggen, ett populärt alternativ för fasadskyltar.

Din aluminiumskylt kan fås i den storlek och utformning du önskar. Har du redan en design för skylten är det bara att ladda upp den på vår hemsida och ange vilka mått du vill ha på skylten. Alternativt kan du skicka text och eventuellt grafiskt material som logotyp eller symboler, så kan vi hjälpa dig att ta fram en passande design. Vi skickar alltid ett korrekturförslag till dig för godkännande innan vi tillverkar dina skyltar.

Högkvalitativa aluminiumskyltar till bra priser

Om du behöver en eller flera aluminiumskyltar till ditt företag, bostadsrättsförening eller liknande, fyll i dina detaljer i vårt formulär här på hemsidan, så återkommer vi med ett prisförslag. I formuläret kan du även ladda upp grafiskt material som logotyper, symboler eller bilder. Självklart är du också välkommen att kontakta oss på telefon eller mail om du har några frågor kring material, design eller liknande.

Vi är ett litet tryckeriföretag baserat i Kungsbacka utanför Göteborg som kan erbjuda förstklassig tillverkning och leverans av prisvärda aluminiumskyltar. Med över tjugo års erfarenhet har vi den erfarenhet, kunskap och inte minst utrustning som behövs för att tillverka snygga aluminiumskyltar som håller i alla väder, och vi jobbar alltid hårt för att du ska få din beställning levererad så snabbt som möjligt. För oss är inget uppdrag för stort eller litet, och vi är inte nöjda med vårt jobb förrän du som kund också känner att du är hundra procent nöjd.

Vårt arbetssätt

Förfrågan

Förfrågan

Utifrån dina kriterier avseende material, storlek, antal och användningsområde föreslår vi en lösning och skickar dig en offert.

Design

Design

Skicka din logotyp eller ritning till oss för produktion. Behöver du hjälp med designen så fixar vi det. En korrektur kan mejlas till dig innan vi påbörjar din order.

Tillverkning

Tillverkning

Din order färdigställs enligt digitala underlag och korrektur. Produktionen sker i vår verkstad i Kungsbacka.

Skickas

Skickas

Produkterna packas och skickas till angiven adress. Vi skickar vanligtvis med DHL eller posten.

Varför Svenska Dekor?

Hög kvalitet

Hög kvalitet

Hög produktkvalitet och leveranssäkerhet bidrar till att vi har många återkommande kunder. Har vi missat i leveransen på något vis så rättar vi snabbt till felet. 100% nöjd kundgaranti ger dig trygghet.

Personlig service

Personlig service

Hos oss så får du en personlig service. Har du frågor kring din order eller pågående projekt så är vi bara ett mejl eller samtal bort.

Flexibla

Flexibla

Vi jobbar som det lilla företaget vi är, med stor flexibilitet och engagemang. Oavsett storlek på jobbet så gör vi vårt allra bästa för att leverera rätt produkt i tid. Inga jobb är för små och det finns möjlighet till riktigt kvicka leveranser.

Kontakta oss

    Vid förfrågan ange mått m.m. och bifoga en fil på din ritning/skiss. Godkända filformat: pdf, eps, jpg, ai, psd, dxf.
    Filer som är större än 20 mb kan skickas via www.sprend.se.