Prisvärt – direkt från tillverkaren

Beställa namnskyltar


Namnskyltar i fina material till ett fast lågt pris. Passar för hotell, konferens, butik, evenemang, mässor och i vården.

Kontakta oss

Vårt arbetssätt

Förfrågan

Förfrågan

Utifrån dina kriterier avseende material, storlek, antal och användningsområde föreslår vi en lösning och skickar dig en offert.

Design

Design

Skicka din logotyp eller ritning till oss för produktion. Behöver du hjälp med designen så fixar vi det. En korrektur kan mejlas till dig innan vi påbörjar din order.

Tillverkning

Tillverkning

Din order färdigställs enligt digitala underlag och korrektur. Produktionen sker i vår verkstad i Kungsbacka.

Skickas

Skickas

Produkterna packas och skickas till angiven adress. Vi skickar vanligtvis med DHL eller posten.

Tydliga och genomtänkta namnskyltar på arbetsplatsen

Namnskyltar är ett bra sätt att skapa tydlighet och struktur på arbetsplatsen. Tydliga namnskyltar utanför kontor och vid medarbetarnas platser gör det lätt för nyanställda och kunder att få ett namn till ansiktet och skapar en familjär stämning. Namnskyltarna blir också en del av företagets grafiska profil och hjälper till med det visuella intrycket. Därför är det viktigt att du verkligen tar tillvara på de möjligheter till uttrycksfull design som finns när du beställer nya namnskyltar till exempelvis kontoret eller verkstaden.

Med över tjugo års erfarenhet av grafisk design och tryck av skyltar, dekaler och etiketter vet vi vad som krävs för att skapa kvalitativa produkter utifrån våra kunders behov och önskemål. Vi anpassar oss efter ditt företags storlek och budget och ser till att leverera den lösning som passar bäst utifrån det ni behöver. Vi tillverkar hållbara namnskyltar med tryck eller gravyr i flera olika material och kan självklart även hjälpa till med designen om ni så önskar.

Namnskyltar i plast

Plast är ett utmärkt material att tillverka namnskyltar i. Den plast vi använder är återvinningsbar, och plast har ju även den stora fördelen att det är ett lätt material, vilket gör transporterna effektivare och miljövänligare. Vi använder oss av tålig hårdplast som håller länge utan att slitas eller blekna.

Namnskyltar i plast passar utmärkt utanför kontoret eller på skrivbordet. Plast i olika färger kan användas för att skapa en design som harmoniserar med företagets grafiska profil i stort. Plastskyltar kan antingen graveras eller så trycker vi namn och logotyp direkt på skylten. När du designar din namnskylt har du många olika möjligheter avseende design och form, och vi hjälper dig så klart att hitta rätt lösning för just din arbetsplats.

Namnskyltar i andra material

Vi tillverkar och trycker även namnskyltar i trä, mässing och aluminium. Beroende på vad du vill ha för uttryckssätt så kan vi tillsammans med dig låta design och materialval samspela på olika sätt. Namnskyltar i trä eller mässing upplevs generellt som lite mer eleganta och traditionella, medan plast och aluminium står för en lite modernare och ungdomligare känsla. Valet av namnskyltar säger faktiskt en hel del om dig och ditt företag!

Vad gäller själva trycket eller gravyren är det mesta möjligt. Vi har ett stort utbud av färdiga mallar att välja bland, men har du sett en snygg namnskylt som du inspirerats av på annat håll, eller har en helt egen idé om en design som känns rätt för dig, så kan vi naturligtvis hjälpa dig att ta fram namnskyltar utifrån det.

 

Beställa namnskyltar plast

Att tänka på när du ska beställa namnskyltar

Du behöver som sagt inte ha en färdig design när du beställer namnskyltar av oss, vi kan hjälpa dig med den biten också. Men det kan vara bra om du i förväg tänker igenom ungefär vilken stil du vill att skyltarna ska ha. Det som passar utmärkt på en arbetsplats kan passa mindre bra på en annan. Material, färger och tryckform bör anpassas till arbetsplatsen med avseende på tydlighet, form och innehåll. När du sedan har en ungefärlig idé som du känner dig nöjd med hjälper vi dig att ta fram den färdiga produkten.

Designa och beställ dina namnskyltar hos oss

Vi designar och tillverkar namnskyltar och mängder av andra trycksaker i våra lokaler i Kungsbacka utanför Göteborg. Du kontaktar oss enkelt här via hemsidan, på mail eller på telefon. Naturligtvis är du också välkommen att besöka oss i våra lokaler. Här kan vi visa upp vår utrustning så du får se närmare vilka möjligheter som finns vad gäller tryck och gravering. Vi är ett litet företag, men vi vänder oss till företag i alla storlekar som behöver hjälp med trycksaker som namnskyltar, reklamtryck, dekaler och annat grafiskt material för kontor, lager eller industri.

Som litet företag är vi väl medvetna om hur viktigt det är att få våra kunder att återvända. Hos oss får du alltid snabb och personlig hjälp och vi ger oss inte förrän du som kund känner dig 100% nöjd. Har du en idé till en namnskylt behöver du bara ladda upp den på vår hemsida och fylla i formuläret. Självklart kan du även vända dig till oss med en mer generell förfrågan så kan vi hjälpa dig att ta fram förslag på design och material, självklart med olika prisalternativ.

Kontakta oss

    Vid förfrågan ange mått m.m. och bifoga en fil på din ritning/skiss. Godkända filformat: pdf, eps, jpg, ai, psd, dxf.
    Filer som är större än 20 mb kan skickas via www.sprend.se.