Prisvärt – direkt från tillverkaren

Namnbrickor i plast

Namnbrickor i fina material till ett fast lågt pris. Passar för hotell, konferens, butik, evenemang, mässor och i vården.

Kontakta oss

Vårt arbetssätt

Förfrågan

Utifrån dina kriterier avseende material, storlek, antal och användningsområde föreslår vi en lösning och skickar dig en offert.

Design

Skicka din logotyp eller ritning till oss för produktion. Behöver du hjälp med designen så fixar vi det. En korrektur kan mejlas till dig innan vi påbörjar din order.

Tillverkning

Din order färdigställs enligt digitala underlag och korrektur. Produktionen sker i vår verkstad i Kungsbacka.

Skickas

Produkterna packas och skickas till angiven adress. Vi skickar vanligtvis med DHL eller posten.

Designa och beställ egna namnbrickor till personalen

Att bära en namnbricka är ett enkelt sätt att identifiera sig som yrkesutövande, för till exempel butikspersonal, anställda inom vård och omsorg eller andra serviceyrken. Namnbrickor kan bäras tillsammans med särskilda yrkeskläder, eller vara den markör som visar att ”jag jobbar här” på arbetsplatser där man inte har klädkod. Idag är det mycket vanligt att företag låter trycka upp namnbrickor till personalen. På större arbetsplatser som sjukhus och liknande är det dessutom av stor vikt för säkerheten och tryggheten att personalen bär namnbrickor.

Vi tillverkar namnbrickor för alla sammanhang i plast, trä, aluminium och mässing. Vare sig du behöver tillfälliga namnbrickor till en mässa eller företagsevent, eller vill ha exklusiva namnbrickor i trä eller mässing för dina anställda på konferensanläggningen, så kan vi hjälpa dig med både design och utförande. Hos oss hittar du färdiga mallar i en rad olika stilar, men du kan också designa dina egna namnbrickor helt från scratch.

Namnbrickor skapar trygghet och tydlighet

Som kund i en butik, eller som patient på en vårdmottagning, känns det personligt och tryggt att få ett namn till det ansikte som möter en. Vi människor har en tendens att knyta an till och känna större förtroende för människor vi vet namnet på, och som personal är det skönt att inte ständigt behöva presentera sig med sitt namn. Att veta namnet på sjuksköterskan eller expediten som hjälper en gör att man känner sig välkomnad. Dessutom har man som kund en referens på vem man pratat med för framtida kontakt.

Praktiska namnbrickor i plast

Att beställa namnbrickor i plast är både prisvärt och billigt. Plast är ett både tåligt och lätt material som är lätt att skicka. Vi tillverkar namnbrickor i plast både med tryck och med gravyr, och du hittar lätt en design som passar i vårt sortiment. Vill du beställa enklare plastbrickor för till exempel mässor eller event så går det naturligtvis också utmärkt.

När du hittat en design du är nöjd med kan du välja att lägga in en order på repeat, vilket innebär att vi sparar din design och sedan är redo att tillverka och skicka namnbrickor till dig på löpande basis. Ett praktiskt sätt att se till att du lätt har nya namnbrickor till hands inför konferenser och andra större evenemang med företaget. Självklart får du mängdrabatt när du beställer större volymer.

Namnbrickor plast

Magnet, nål eller klämma

Namnbrickor kan fästas på lite olika sätt. Namnbrickor i plast kan fås antingen med nål, som klämma som fästes på exempelvis skjortslaget, eller med magnetfäste. Vilken sorts fästmetod du bör välja beror på vilken typ av kläder dina anställda har. På en skjorta eller kavaj fungerar klämman utmärkt medan den kanske är mindre lämplig på en T-shirt eller arbetsoverall. En nål gör så klart ett litet hål i plagget så för kostymer och uniformer av det exklusivare slaget passar kanske magnetfäste bäst.

Varför du ska beställa namnbrickor av oss

Hos oss är du välkommen med din beställning vare sig ditt företag är stort eller litet. Vi tar en beställning på ett femtiotal namnbrickor lika seriöst som en jätteorder, och som kund kan du känna dig säker på att vi gör allt för att kunna leverera din beställning så fort det är möjligt. Vi strävar ständigt efter hundra procent kundnöjdhet och dubbelkollar alltid med dig att designen är precis som du vill ha den innan vi tillverkar dina namnbrickor.

Beställa namnbrickor

När du vill beställa namnbrickor av oss kan du antingen fylla i din information direkt här på vår hemsida, där du också kan ladda upp ditt företags logotyp om du vill ha med den. Alternativt kan du ringa eller skriva till oss och berätta vad du är ute efter, så hjälper vi dig att ta fram förslag på designlösning. Med över tjugo år i branschen vet vi hur man designar och tillverkar snygga och hållbara namnbrickor som inger förtroende hos ditt företags kunder.

Förutom namnbrickor erbjuder vi design och tillverkning av alla typer av trycksaker för små och stora företag, som skyltar för kontor och industri, dekaler, banderoller, profiltryck, etiketter och mycket annat. Hör gärna av dig till oss om du vill ha mer detaljerad information om vårt sortiment, eller behöver hjälp med att ta fram en designlösning för dina tryckta produkter.

Kontakta oss

Vid förfrågan ange mått m.m. och bifoga en fil på din ritning/skiss. Godkända filformat: pdf, eps, jpg, ai, psd, dxf.
Filer som är större än 20 mb kan skickas via www.sprend.se.