Prisvärt – direkt från tillverkaren

Manöverpaneler


Vi hjälper dig med tillverkning av tryck på manöverpaneler.

Kontakta oss

Vårt arbetssätt

Förfrågan

Förfrågan

Utifrån dina kriterier avseende material, storlek, antal och användningsområde föreslår vi en lösning och skickar dig en offert.

Design

Design

Skicka din logotyp eller ritning till oss för produktion. Behöver du hjälp med designen så fixar vi det. En korrektur kan mejlas till dig innan vi påbörjar din order.

Tillverkning

Tillverkning

Din order färdigställs enligt digitala underlag och korrektur. Produktionen sker i vår verkstad i Kungsbacka.

Skickas

Skickas

Produkterna packas och skickas till angiven adress. Vi skickar vanligtvis med DHL eller posten.

Beställ tryck

Manöverpaneler används inom bland annat industrin och transportbranschen för att styra och kontrollera maskiner, fordon och annan teknisk och elektronisk utrustning. En manöverpanel är gränssnittet, medlet för kommunikation, mellan människa och apparat  och därför av avgörande vikt för funktionen. Med bra och tydliga manöverpaneler till dina produkter ökar du deras konkurrenskraft och attraktionsförmåga, något som kan vara avgörande för ditt företags framgångar.

Vi tillverkar högkvalitativa och slitstarka manöverpaneler helt utifrån dina önskemål. Vår utrustning, kunskap och erfarenhet gör att vi kan erbjuda design och tillverkning av manöverpaneler åt industrin även i stor skala. Hos oss är alla kunder välkomna; stora som små företag t. Vi graverar, trycker, stansar och fräser manöverpaneler på både eloxerad aluminium, plast och plåt och kan vid behov även hjälpa dig med att skapa en tydlig och attraktiv design till din manöverpanel.

Stor betydelse för användarupplevelsen

En genomtänkt och logisk manöverpanel är mycket viktig för hur lätt en användare har för att interagera med ett fordon eller en maskin och därmed i förlängningen hur lättanvänd och säker maskinen eller fordonet är. Knappar, reglage och displayer måste vara tydligt utmärkta och sambanden mellan dem ska helst också vara grafiskt identifierbara. Att utforma en manöverpanel kräver alltså kunskap både om maskinens funktion och om tydlig och bra design.

Men förutom att vara funktionell bör en manöverpanel i många sammanhang även vara estetiskt tilltalande. En snygg manöverpanel kan vara avgörande för om en kund väljer din produkt eller någon annan. Har du svårigheter att hitta en designlösning som du tycker uppfyller alla de kriterier du önskar så kan vi hjälpa dig med det.

 

Manöverpaneler

Gravyr ger hållbara manöverpaneler

Gravyr är det traditionella sättet att tillverka manöverpaneler. Vi graverar manöverpaneler på eloxerad aluminium, plast eller plåt och kan även infärga gravyren med lack i valfri färg, vilket gör text och symboler extra tydliga och dessutom skapar mer valfrihet i utformningen.

Förutom gravering kan vi även utföra de andra moment som är nödvändiga vid tillverkning av manöverpaneler, som stansning av hål för knappar och displayer, fräsning av spår för reglage och så vidare. I stället för gravyr kan man förstås också trycka direkt på underlaget och trycket kan även skyddslamineras för extra hållbart resultat.

Design och tillverkning av manöverpaneler för industri

Håller ditt företag på att utveckla en ny produkt för industriellt bruk, eller kanske någon annan typ av teknisk utrustning som ska styras med hjälp av en manöverpanel? Hör av er till oss med era idéer och önskemål så hjälper vi er att komma fram till en bra lösning. Vi kan trycka utifrån en befintlig design, eller så kan vi hjälpa till att göra justeringar på en design du tycker är bra, och anpassa för att passa på er produkt. Slutligen kan vi även hjälpa er att skapa en ny design från scratch. Hos oss får du alltid personlig, engagerad service och goda utsikter till snabb tillverkning och leverans. Hör av dig om du vill veta mer!

Beställ dina manöverpaneler hos oss idag

Vi hjälper gärna dig med rätt manöverpanel oavsett utförande eller användningsområde. Skicka gärna in en förfrågan till oss genom att fylla i formuläret på hemsidan alternativt ring eller maila. Behöver du rådgivning eller har funderingar som du önskar få besvarade redan idag så är du välkommen att ringa oss så hjälper vi dig. Vi ser fram mot att höra från dig.

Kontakta oss

    Vid förfrågan ange mått m.m. och bifoga en fil på din ritning/skiss. Godkända filformat: pdf, eps, jpg, ai, psd, dxf.
    Filer som är större än 20 mb kan skickas via www.sprend.se.