Prisvärt – direkt från tillverkaren

Instrumentpaneler


Vi hjälper dig med tillverkning av tryck på instrumentpaneler.

Kontakta oss

Vårt arbetssätt

Förfrågan

Förfrågan

Utifrån dina kriterier avseende material, storlek, antal och användningsområde föreslår vi en lösning och skickar dig en offert.

Design

Design

Skicka din logotyp eller ritning till oss för produktion. Behöver du hjälp med designen så fixar vi det. En korrektur kan mejlas till dig innan vi påbörjar din order.

Tillverkning

Tillverkning

Din order färdigställs enligt digitala underlag och korrektur. Produktionen sker i vår verkstad i Kungsbacka.

Skickas

Skickas

Produkterna packas och skickas till angiven adress. Vi skickar vanligtvis med DHL eller posten.

Beställ instrumentpaneler

Vi erbjuder tryck av instrumentpaneler för maskiner inom industri och till alla typer av fordon, som till exempel båtar, bilar och traktorer. Vi graverar eller trycker på aluminium, plåt och flera sorters plaster, alltid med höga krav på kvalitet. Vid tillverkning av instrumentpaneler ställs höga krav på tydlighet och noggrannhet i alla led från design till färdig produkt och vi har den utrustning, kunskap och erfarenhet som behövs för att utföra tryck och gravyr, men även för att stansa och fräsa hål för knappar, reglage, mätare och displayer till alla typer av instrumentpaneler.

Om du har en färdig skiss eller ritning för en instrumentpanel kan du skicka den till oss så tar vi hand om resten. Men vi kan också hjälpa dig redan på skisstadiet att utifrån dina idéer och behov ta fram förslag på design av din instrumentpanel.

Tydlig och genomtänkt design

Vid alla typer av instrumentpaneler, vare sig de är till för att ställa in funktioner på ett fordon eller att manövrera en maskin på ett verkstadsgolv, så är tydlig och intuitiv design A och O. För att skapa en bra och genomtänkt design krävs både kunskaper inom formgivning och en förståelse för fordonet eller maskinen som instrumentpanelen ska sitta på.

Till sist krävs också rätt utrustning vid själva tillverkningen, så att slutprodukten uppfyller de högt ställda krav som finns på precision i detaljerna och kvalitet i tryck eller gravyr. Om hantverket eller utrustningen som används vid tillverkningen brister i något led så har det förstås en negativ inverkan på slutprodukten. Det är här vi kommer in. Hos oss kan du alltid vara säker på att få en slutprodukt som uppfyller dina krav på kvalitet både i utförande och design.

Stansning, fräsning, tryck och gravyr

Knappar, reglage, mätare, reglar – på en instrumentpanel är det många detaljer som ska samsas och utgöra en helhet. Det gäller att man på millimetern följer en ritning för att allt ska hamna rätt och bli som det var tänkt. Det gäller vid stansning och fräsning av hål för knappar, mätare och reglage och det gäller när vi trycker eller graverar text och symboler på din instrumentpanel.

Beroende på vilket material som används kan man välja mellan olika typer av tryck eller gravering när man märker upp en instrumentpanel. Till metall eller aluminium är lasergravyr nästan alltid att föredra, medan tryck kan passa bättre på andra material, som exempelvis olika sorters plast. Vi hjälper dig att välja rätt mellan de olika teknikerna.

 
Instrumentpaneler

Instrumentpaneler till alla typer av fordon

Vi erbjuder tryck och gravyr av instrumentpaneler till alla typer av fordon. Vi har den utrustning som behövs för att kunna erbjuda högkvalitativa tryck, graveringar, infärgningar och lamineringar av instrumentpaneler till ditt företag. Du kan kontakta oss med en färdig idé eller bara utifrån vad du skulle behöva hjälp med. Tillsammans hjälps vi sedan åt att hitta den lösning som ger dig det bästa priset och resultatet utifrån dina förutsättningar och önskemål. Vi erbjuder alltid personlig och engagerad hjälp under hela tillverkningsprocessen.

Instrumentpaneler till industrin

Vi kan även stansa, trycka och gravera instrument- och manöverpaneler till maskiner inom industrin, som till exempel robotar, lyftanordningar, löpande band och annat. Lasergravyr på eloxerad aluminium är en beprövad metod som ger hållfasta och slitstarka paneler som dessutom ger ett professionellt och exklusivt intryck. Här finns många möjligheter till variation i färg och form. Även här gäller så klart att vi kan arbeta utifrån en färdig design eller hjälpa till att hitta rätt utformning och material.

Lite om hur vi jobbar

Vid en första kontakt ser vi alltid till att få veta så mycket som möjligt om dig och ditt företag, vad ni gör, vilka produkter ni har sedan tidigare men också så klart vad det är ni behöver hjälp med för stunden. Utifrån det kan vi sedan presentera några lämpliga förslag med tillhörande offerter. Har ni en färdig design på en instrumentpanel kan ni skicka in den till oss, så överför vi den till ett format som vi och vår utrustning kan jobba med. Behövs mer jobb med design och utformning bistår vi er mer än gärna med det.

När du känner nöjd med din produkt påbörjar vi tillverkningen här i vår fabrik i Kungsbacka. Vi jobbar effektivt och med målet att alltid bli klara före utsatt datum. När allt är tryckt eller graverat så skickar vi dina produkter med DHL eller posten. Självklart kan du även hämta dina produkter här hos oss.

Kontakta oss

    Vid förfrågan ange mått m.m. och bifoga en fil på din ritning/skiss. Godkända filformat: pdf, eps, jpg, ai, psd, dxf.
    Filer som är större än 20 mb kan skickas via www.sprend.se.