Prisvärt – direkt från tillverkaren

Etiketter industri - Klistermärken företag


Självhäftande etiketter med otaliga användningsområden. Stort utbud med många möjligheter.

Kontakta oss

Vårt arbetssätt

Förfrågan

Förfrågan

Utifrån dina kriterier avseende material, storlek, antal och användningsområde föreslår vi en lösning och skickar dig en offert.

Design

Design

Skicka din logotyp eller ritning till oss för produktion. Behöver du hjälp med designen så fixar vi det. En korrektur kan mejlas till dig innan vi påbörjar din order.

Tillverkning

Tillverkning

Din order färdigställs enligt digitala underlag och korrektur. Produktionen sker i vår verkstad i Kungsbacka.

Skickas

Skickas

Produkterna packas och skickas till angiven adress. Vi skickar vanligtvis med DHL eller posten.

Slitstarka etiketter för industri

Är ditt företag i behov av tåliga självhäftande etiketter för produktmärkning eller maskinuppmärkning? Inom industri finns ofta behov av att märka upp både utrustning och tillverkade varor, och det krävs inte sällan lite extra av de dekaler man använder. Etiketterna behöver vara särskilt motståndskraftiga och klara yttre påverkan från till exempel stänk från vatten och starka kemikalier.  Kanske ska de användas utomhus och klara att sitta kvar länge trots starkt solljus eller sträng kyla.

Vi är specialister på tryck av dekaler och etiketter för uppmärkning inom industri, och har den kapacitet, kunskap och erfarenhet som behövs för att vara en pålitlig leverantör av slitstarka etiketter till ditt industriföretag. Vi anpassar dina etiketter efter verksamhetens behov avseende material, häftförmåga, struktur och design, och levererar alltid er order på överenskommet datum.

Uppmärkning av produkter, maskinutrustning och anläggningar

Etiketter kan tyckas vara en enkel produkt som inte gör mycket väsen av sig, men behovet av tydlig uppmärkning av apparater och utrustning är stort inom många områden, inte minst industri.

En bra etikett är en integrerad del av en färdigtillverkad produkt, vare sig den innehåller användarinformation, företagets logotyp eller ett serienummer. Etiketter ger en produkt dess färdiga utseende och gör den redo för handeln. De stärker ert företagets varumärke och bistår med nödvändig information för de människor som använder era produkter.

Även på industrigolvet är behovet av uppmärkning stort. Etiketter som visar hur man använder en maskin eller robot, varningstexter, inventarienummer eller information om anläggningen är av yttersta vikt. Dessa etiketter ska klara att sitta kvar även på ojämna ytor och kunna stå emot en hel del utan att slitas.

Etiketter industri

Etiketter som klarar yttre påverkan

Inom industrin räcker det inte med vanliga etiketter eller dekaler för privat bruk. Inom industri behövs etiketter som kan stå emot stötar, stänk av kemikalier, fukt och väta, temperaturväxlingar, vibrationer och liknande. Dessutom ska etiketten vara dekorativ ha en tydlig design, och ofta vara formskuren för maximal funktion.

Vi trycker våra etiketter på vinylfolie som formskärs till önskad form och storlek. Etiketterna trycks och förses med ett extra starkt adhesiv som gör att de kan sitta kvar även på ojämna och ”omöjliga” ytor och under stark yttre påverkan. Dessutom kan du välja mellan olika utföranden, som till exempel metallic, transparent, krom och så vidare. Vi har den utrustning som behövs för att klara allt detta, och som dessutom tillåter oss att producera i en skala som räcker till för företag inom industri.

Skyddslaminerade etiketter ger extra slitstyrka

Med ett skyddslaminat blir dina etiketter ännu bättre på att möta tufft motstånd. Vi trycker på polykarbonat, en plast med extremt bra hållbarhet. Därefter laminerar vi etiketten med ett häftämne från 3M, som gör att trycket skyddas. Resultatet blir en etikett som klarar i princip allt och med gott resultat kan användas inom tung industri.

Vid uppmärkning av maskiner och fordon, där etiketterna ofta riskerar att skrapas eller ta emot stötar, eller vid användning utomhus året om rekommenderar vi skyddslaminerade etiketter för längsta hållbarhet. Även skyddslaminerade etiketter kan förstås formskäras och designas utifrån de krav och behov som finns på arbetsplatsen.

Stora klistermärken för företag

Även inom andra typer av företag kan man ha behov av stora klistermärken för olika ändamål. Med självhäftande tryck är det lätt att märka upp allt från en disk i en butik till skyltfönster, fordon och skyltartiklar.

Med stora klistermärken kan du lätt informera om en kampanj på befintlig skyltplats eller på företagets fastighet. Våra klistermärken företag kan fås med en vidhäftning som är god i alla väder, samtidigt som klistermärkena går lätt att ta bort senare vid behov.

Kapacitet för storskalig produktion

För att kunna leverera högkvalitativa och slitstarka etiketter, i den skala som behövs för företag inom industri, krävs både produktkunskap och utrustning som möter högt ställda krav. Vår utrustning ger oss den kapacitet som behövs för kunna bli din leverantör av etiketter för industri.

Men utrustning är inte allt. För att kunna skapa bra produkter på ett tidseffektivt sätt behövs även erfarenhet och kunskap om de material och de förutsättningar som gäller för produkter inom industri och andra branscher. Den kunskapen och erfarenheten hittar du hos Svenska Dekor. Vi är ett litet företag men är i gengäld serviceinriktade, tillmötesgående och snabba. Hos oss får du personlig hjälp med att ta fram etiketter som möter dina krav.

Specialister på etiketter för industri

Om du är i behov av etiketter, dekaler eller skyltar för industri, hör av dig till oss via telefon, mail eller vårt beställningsformulär här på hemsidan. Där kan du ladda upp din egen design med de bilder och annat grafiskt material som behövs, eller så kan vi hjälpa dig med designen. Det finns många val att göra när man ska ta fram en bra tryckprodukt, och vi hjälper dig gärna med designen och funktionen på dina etiketter. Vi garanterar alla våra kunder personlig service, högkvalitativt resultat och snabb leverans.

Kontakta oss

    Vid förfrågan ange mått m.m. och bifoga en fil på din ritning/skiss. Godkända filformat: pdf, eps, jpg, ai, psd, dxf.
    Filer som är större än 20 mb kan skickas via www.sprend.se.